O nama

Mi smo Marina i Darko, zaljubljenici u život, pivo i homebrewing. Pivo nam je oduvijek u srcu, a od 2011. i dio našeg doma. Uložen trud i učenje o pivarstvu rezultiralo je homebrew-om, tj. pivovarom kućne radinosti i našim prvim craft pivom. Otada smo usavršili kuhanje raznih pivskih stilova i ovladali rukovanje raznom opremom. Naša mala pivovara rasla je skupa s našim iskustvom i znanjem…

Ponešeni uspjehom u kuhanju piva, 2012. pokrećemo blog Hoću Pivo kao riznicu i izvor informacija za početnike i entuzijaste. U blog smo pretočili svo stečeno iskustvo i raščlanili proces izrade pivovare, održavanja i kuhanja craft piva. Danas je to website prepoznat u Hrvatskoj i široj okolici, a mi neumorno dijelimo svoje znanje i praktične savjete.

Strast prema pivu prerasta u ljubav, a naša kućna pivovara u pravi zanat. Tako 2019. nastaje Familia Craft pivovara – craft pivovara s dušom. Iz te ljubavi nastalo je prvo kaštelansko pivo. Ferata je jantarno-crveni amber ale izuzetne pitkosti i pridobila je ljubitelje piva širom Kaštela. Stoga pozivamo sve pivoljupce, pivare i entuzijaste da kušaju naša piva. Pridružite nam se u učenju, kuhanju i ljubavi prema craft pivu.